Csütörtöktől a postaládákban a Csabai Mérleg

2016. szeptember 21. 14:52 | Fekete Kata

Csütörtöktől kerül a postaládákba a Csabai Mérleg legújabb, idei 17. száma.

Csütörtöktől kerül a postaládákba a Csabai Mérleg legújabb, idei 17. száma. Címlapon számolunk be arról hogy két éve nyílt meg a CsabaPark, amelyet a TOP-keretből  és a Modern Városok Programból továbbfejlesztenek. Ugyancsak az első oldalon olvashatják, hogy visszakapta Békéscsaba az InterCity kocsikat a vonatokon.

Maradnak a sárga zsákok, várhatóan csak jövőre kapnak szelektív kukákat a kertes házban élők – olvasható a harmadik oldalon. Ugyancsak a 3. oldalon található a cikkünk, amely arról szól, hogy egyre több a hajléktalan Békéscsabán. A közterület-felügyelők létszámát növelték, hogy orvosolják a problémát.

A negyedik oldalon a Burger King étteremről, az ötödiken arról van szó, hogyan lehet elkerülni a tűzifával kereskedő csalókat.

A kilencedik oldalon bemutatkoznak a Csabai Garabonciás Napok diákpolgármester-jelöltjei, a 11. oldalon pedig a Jókai színház színpadára 9 év után visszatérő Felkai Eszterrel készült interjút közlünk.

Békéscsabai politikusok szólalnak meg a 12. oldalon különböző aktuális kérdésekben, a 13. oldalon pedig arról írunk, hogy a Linamar Békéscsaba Röplabda SE-nél nyitó automatával gyakorolják a gyors reagálást.

A 15. oldalon a Csaba királyfi ünnepéről számolunk be, a 16. oldalon pedig a Békés Megyei Könyvtár gyermekrészlegének elismeréséről. A tizennyolcadik oldalon a Jókai színház új mesedarabjáról, a Széttáncolt cipellőkről van szó, a tizenkilencediken az Aranypáva nagydíjas Orgován Pávakörről, míg a huszadikon a 20. Csabai Kolbászfesztiválról.

 

FEL