Csütörtökön Körösladányban, Szeghalmon és Füzesgyarmaton intézkedtek a rendőrök

2020. május 29. 11:45 | behir

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset, lopás gyanúsítottjának előállítása és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Körösladányban, a Hunyadi utcában, május 28-án 10 óra körül egy személygépkocsi nekiütközött egy parkoló autónak, majd felborult. A balesetben a személygépkocsit vezető nő könnyű sérülést szenvedett.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei május 28-án Szeghalomról előállítottak egy nőt a Mezőberényi Rendőrőrsre. A nő a gyanú szerint korábban Mezőberényben, egy szórakozóhely előtt parkoló és nyitva hagyott autóból ellopta a volt férje mobiltelefonját, ezért büntetőeljárás indult ellene. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök május 28-án 9 óra 45 perc körül, Füzesgyarmaton, a Széchenyi utcában. Egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinál lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A férfit a rendőrök előállították, majd miután újabb két mérés is megerősítette az ittas járművezetés gyanúját, büntetőfeljelentést tettek ellene - írja a police.hu.

 
 
 

További programok »

FEL