Csengeri Petra a BRSE-ben!

2016. május 9. 11:44 | behir.hu

Újabb válogatott játékos érkezik Békéscsabára. Csengeri Petra a Gödöllőt hagyta el a bajnoki címvédő kedvéért.

A 26 éves, 187 cm magas játékos 2 évre kötelezte el magát a magyar bajnoki címvédőhöz. A játékos a tavalyi szezon egy részét kihagyta térdsérülése, majd műtétje miatt, de békéscsabai klubnál bíznak abban, hogy a megfelelő szakmai munka hatására komoly erősítést jelent majd a Gödöllőről érkező ütő.

- Örültem a megkeresésnek, hiszen egy olyan profi egyesület tett ajánlatot, amelynek nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi porondon is jelentős tervei vannak. Az itteni körülmények és a csapatnál folyó szakmai munka garancia lehet a fejlődésemre. Már nagyon várom, hogy elkezdődjön a munka. Szeretném játékommal hozzásegíteni a klubot az újabb trófeák elnyeréséhez - mondta Csengeri Petra.

- Ismét négy fronton kell helytállnunk, közel hatvan mérkőzésünk lesz a következő idényben, így elengedhetetlen, hogy mennyiségben és minőségben is megfelelő kerettel vágjunk neki az új idénynek. Örülünk Petra érkezésének, aki már a nyári szünet alatt is a klub gyógytornászának közreműködésével dolgozik, illetve Sasa Nedeljkovic is egyéni edzéstervet ad számára, hogy a lehető legjobb állapotban kezdje az augusztusi alapozást. Természetesen további erősítések is várhatóak, jó irányban zajlanak tárgyalásaink hazai és külföldi kiszemeltjeinkkel egyaránt fogalmazott Baran Ádám, a BRSE elnöke.
 

FEL