Csabai Mérleg – csütörtöktől a postaládákban

2016. május 5. 12:00 | Mikóczy Erika

Csütörtöktől kerül a postaládákba a Csabai Mérleg legújabb, idei kilencedik száma.

A Csabai Mérleg legfrissebb számában részletesen beszámolunk Orbán Viktor békéscsabai látogatásáról, és arról, hogy milyen fejlesztések valósulhatnak meg a Modern Városok Program keretében.  

Olvashatnak lapunkban az április 28-án zajlott közgyűlés legfontosabb döntéseiről, valamint arról, miként vélekednek ezekről a pártok képviselői és a polgármester.

Tudósítunk a vitézi játékokról, a táncgáláról, a majálisról, a gyermekrajz-kiállításról és a Kazinczy óvoda jubileumi ünnepségéről is. Megtudhatják lapunkból, milyen egy XV. századi lovas páncélja és azt is, hogy kerül a magasles a Munkácsy Mihály múzeumban.

A 7. Tv stúdiójában beszélgettünk a Nemzet Színészével, Bodrogi Gyulával a vadászatról, de járt nálunk Péter Erika egy bécsi meghívás után, valamint Hadházy Ákos is, aki pedig az Öveges Program megvalósításának visszásságairól beszélt.

Írunk arról, hogy miért járt a CsabaParkban Fazekas Sándor miniszter, és hogy milyen újdonságra számíthatnak a csabai óvodák. Bemutatjuk Filozof  Nórát, aki elismerést vehetett át a várostól, és Ugrai Gábor, aki több mint pedagógus, Békéscsaba anno rovatunkban pedig a Kner Nyomdáról írunk.

Nyomon követhetik a Csabai Mérlegben, milyen programok lesznek a következő hetekben, hova érdemes menni, ha kikapcsolódásra vágyunk, és közöljük a 7.Tv részletes műsorát is.

További programok »

FEL