Csabai Mérleg – csütörtöktől a postaládákban

2016. július 15. 12:30 | Fekete Kata

Újságunk a címlapon számol be arról, hogy az M-Flexilog 3,3 milliárd forintos beruházásának köszönhetően 120 embert foglalkoztatnak majd Békéscsabán az új csomagolóanyag-üzemben.

A Csabai Mérlegben írunk az ötödik alkalommal, Békéscsabán megtartott Szlovák Evangélikus Egyházi Napokról, amelyen több mint kétezren vettek részt határon innen és túl.

Beszámolunk arról is, melyik az a 67 békéscsabai utca, amelynek a közeljövőben megújul a burkolata. Beszámol a Csabai Mérleg arról is, mi történt a soron kívüli közgyűlésen. Hamarosan 800 millió forintot költ a város kerékpárutak építésére. A lap 5. oldalán kiderül, mely szakaszokat adják át hamarosan a bicikliseknek.

A 9. oldalon Mengyán András különleges Fényutazás című kiállítását mutatjuk be.  A Mesélő múzeum rovatban Békés megyében felfedezett germán kincsekről olvashatnak.

Békéscsabai találkozások rovatunkban bemutatjuk Lukoviczki Rékát, aki azok után is optimista és tervekkel teli életet él, hogy elveszítette a lába egy részét egy autóbalesetben.

Továbbá nyomon követhetik a Csabai Mérlegben, hogy milyen programok lesznek a következő hetekben a Csabai Nyárban, hova érdemes menni, ha kikapcsolódásra vágyunk, milyen programot terveznek a közösségi házak, és mit láthatunk a 7.Tv műsorán.

FEL