A Calliope Színjátszó kör lesz a következő Stream Szerda fellépője

2021. február 16. 06:34 | behir.hu

A Calliope Színjátszó Kör lesz a gyulai művelődési központ Stream Szerda című sorozatának következő fellépője. Február 17-én 18 órától a gyulai amatőr társulat A Karanténszellem című előadását játssza élő online közvetítésben.

 

Szereplők: Bedreag Stefánia, Hack Johanna Emma, Kovács Dániel, Rabi Bendegúz, Szabó Hunor, Szabó Viktória, Veres Kornél.

Rendező: Beszterczey Attila

A stream linkjét – ahogyan az elmúlt hetek szerdai programjainak esetében is – a produkció kezdete előtt harminc perccel, fél hatkor, Facebook felületén teszi közzé az Erkel Ferenc Művelődési Központ. A szerdai élő produkció felvétele hétvégétől az intézmény YouTube csatornáján visszanézhető lesz.

Gyula

Őrizzük meg a nyitottságunkat – Villáminterjú Gugolya Mártával

Gugolya Márta etika-színháztörténet szakon végzett a Pannon Egyetemen. Szabadidejében rajzol, fest, ékszereket készít. Jelenleg a BSZC Szent-Györgyi Albert Technikuma és Kollégiumában kollégiumi nevelőként és fejlesztőpedagógusként dolgozik. Villámválaszaiban azt is elárulta, hogy nem szeret senkit sem hazugságon érni, illetve kitért arra is, hogy kik a legfontosabb személyek számára.
2021. április 9. 07:30
FEL