A BRSE jótékonysági akciója: „Egy meccsre te is csapattag lehetsz"

2021. március 23. 14:49 | behir

„Nehéz időket él a világ jelenleg, és bár az Extraliga mérkőzései követhetők, de nekünk is nagyon hiányzik a vírushelyzet előtti “BRSE család” élménye. Ezért úgy döntöttünk, hogy bár csak virtuálisan, de minden BRSE szimpatizánsnak megadjuk a lehetőséget, hogy a Kaposvár elleni 3. mérkőzésen a csapat része legyen, mert élénken emlékszünk rá, hogy együtt mindig erősebbek voltunk, és hatalmas sikereket éltünk meg” – áll a BRSE közleményében.

Mint írják, a BRSE kiemelten fontosnak tartja, hogy segítsen azon területeken, ahol jelen helyzetben még inkább nélkülözésre kényszerülnek. A Békéscsabai Röplabda Sportegyesület mindig is elkötelezett volt abban, hogy jó példát mutasson a hétköznapokban is, ezért a klub vezetése úgy döntött, hogy az ezen akció keretében befolyt összeget a Remény-Lak Állatvédő Egyesületnek továbbítja. 

– Amellett, hogy “csapattag” leszel Te is a március 27-ei mérkőzésen, még egy jó ügyet is támogatunk. A telepen jelenleg több, mint 100 hontalan kutya kap menedéket és táplálékot. A civil szervezet munkatársai minden befogott kóborkutyát és macskát ivartalanítanak és bechippeltetnek, ami jelentős kiadással jár, ebben tudunk együtt a segítségükre lenni – fogalmaznak a közleményben.

S hogy hogyan lehet valaki csapattag? Vásárolni lehet “7. játékos” jegyet a https://tixa.hu/egycsapat oldalán keresztül a 2021. március 27-ei, Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE – 1.MCM-Diamant Kaposvár mérkőzésre, amellyel a vásárló a Remény-Lak Állatvédő Egyesület munkáját is segíti. 


További programok »

FEL