BMC: Válaszul a valótlan rágalmakra

2019. február 6. 16:30 | behir

A napokban nagy port kavart egyes médiaszereplőknél az a televíziós interjú, melyben Varga István, a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány korábbi kuratóriumi elnöke nyilatkozott a 7.TV 2019.02.01-ei Aktuális című műsorában. A Békéscsabai Médiacentrum főszerkesztőjeként elhatárolódom és visszautasítok minden olyan megjelent véleményt és állítást, amely megkérdőjelezi a kollégáim szakmaiságát. A valótlan állításokkal rossz hírbe próbálták hozni szerkesztőségünket, éppen ezért helyreigazítási kérelemmel éltünk.

A Békéscsabai Médiacentrum Kft. dolgozói – függetlenül attól, hogy az országos média mekkora visszhangot kíván a fent említett interjúnak verni a következő napokban – továbbra is arra törekednek, hogy aktuális, pontos és a valóságnak teljes mértékben megfelelő híreket szolgáltassanak a békéscsabai és Békés megyei nézőknek, olvasóknak.

 

Bali-Hatala Boglárka

főszerkesztő

Békéscsabai Médiacentrum

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL