Betört, lopott, a rendőrök elfogták

Két ház udvarára és egy telephelyre mászott be a kerítésen át egy férfi Mezőberényben. Az egyik helyről lopott, a másik két helyen ajtókat rongált meg – tájékoztatott közleményében a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Három helyre mászott be a kerítésen át egy férfi szeptember 29-éről 30-ára virradó éjjel Mezőberényben. Két lakóház udvarán, melléképületeiben és egy telephelyen keresett használható, illetve eladható dolgokat. Az egyik háznál bejutott a melléképületekbe, de nem vitt el semmit. A másik lakóház garázsából és udvaráról egy kerékpárt, 40 kilogramm házi kolbászt és a garázsban álló autó forgalmi engedélyét lopta el. A telephely irodájának bejárati ajtaján betörte az üvegeket, az ajtót felfeszítette, de az épületből nem vitt el semmit.

A 23 éves mezőberényi L. Józsefet a Békési Rendőrkapitányság rendőrei szeptember 30-án délelőtt elfogták. A rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást. A lopott dolgokat lefoglalták tőle és visszaadják a tulajdonosnak.

 

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , , ,