Betörés gyanúsítottjait fogták el Békés megyében

2017. szeptember 16. 10:05 | behir

Orosházán, egy telephely irodájából és raktárából többek között számítógépet, horgászfelszerelést és akkumulátorokat loptak el. A gyanú szerint a bűncselekményt két férfi követte el.

Betörtek egy telephelyre 2017. szeptember 9-én, 10 óra és 10-én, 8 óra 30 perc között Orosházán, a Szentesi úton. Az iroda ablakát kitörték, és a telephelyen lévő raktárba is bejutottak.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. szeptember 15-én elfogtak két férfit, akik a gyanú szerint a bűncselekményt elkövették. Számítógépet, mérleget, akkumulátorokat, szerszámgépet, konvektort, horgászfelszerelést, katalizátort vittek el. Az egyik férfi, a 29 éves orosházi Cs. Gábor az egyik akkumulátort leadta egy hulladékfelvásárló telepen. A leadáskor készült nyomtatványon úgy nyilatkozott, hogy az akkumulátor a sajátja. Ellene lopás és hamis magánokirat felhasználása, társa, a 44 éves szintén orosházi B. György ellen lopás miatt indított büntetőeljárást az Orosházi Rendőrkapitányság. A nyomozók a lopott dolgok egy részét lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak.

Forrás: police.hu

További programok »

FEL