Betonoszlopnak ütközött, súlyos sérülést szenvedett egy füzesgyarmati férfi

2019. május 26. 12:24 | behir

Békés megyében május 25-én három személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mint arról korábban beszámoltunk, Mezőberényben, 14 óra 20 perc körül családi ház udvarába zuhant egy motoros siklóernyő. A pilóta, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan repült, könnyebben megsérült. A Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset okát és körülményeit.

Füzesgyarmaton a Klapka utcában, 16 óra 40 perckor egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi betonoszlopnak ütközött és elesett. A mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba és felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett - írja a police.hu.

Kaszaper külterületén 19 óra 20 perc körül történt baleset. A Mezőkovácsháza felé vezető úton négy kerékpáros haladt egymás mögött, amikor a sorban a második biciklis érintőlegesen nekiütközött az előtte haladó barátja kerékpárjának. Az ütközéstől elvesztette az egyensúlyát és lelassult, emiatt pedig a mögötte érkező társa nekiment. Mindketten elestek, a negyedikként érkező barátjuk pedig ráhajtott a már földön fekvő kerékpárokra és ő is elesett. A balesetben egy biciklis súlyosan, egy pedig könnyebben megsérült.

A békéscsabai vasútállomáson május 25-én 20 óra körül egy férfit a peronon ordibált, hangosan szidalmazta a biztonsági őröket és köpködött. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 31 éves férfit garázdaság szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

 

FEL