Bemutatkozott polgármester-jelöltként Kosznáné dr. Pule Ilona Szabadkígyóson

2019. augusztus 14. 09:10 | behir.hu

Az Összefogás a Jövőért, Összefogás Szabadkígyósért közössége jelöltjeként indul a Diaboló Alapítvány a Cukorbeteg Gyermekekért Alapítvány elnöke. Kosznáné dr. Pule Ilona függetlenként mutatkozott be hétfőn, Szabadkígyóson.

Az Összefogás a Jövőért, Összefogás Szabadkígyósért közössége azzal a céllal alakult, hogy Szabadkígyóson élő, felnőtt, felelősségteljes emberek közösen gondolkodjanak településünk jövőjéről, a következő 5 éves polgármesteri ciklus fontos feladatairól – erről a szervezet alelnöke beszélt. Nagy Lászlóné hozzátette: közösségük egy olyan polgármester kezében látja biztonságosnak a település következő, nagyon fontos időszakát, aki – amellett, hogy szakmailag természetesen felkészült, önkormányzati területen tapasztalt és kiépült szakmai és közéleti kapcsolatrendszerrel rendelkezik – ismeri a településük régóta megoldásra váró problémáit és feladatait, jóban van és mindig jó kapcsolatra törekszik a környező polgármesterekkel, valamint a környék meghatározó gazdasági, szakmai és civil szervezeteivel.

Koszkáné dr. Pule Ilona megtiszteleőnek tartja, hogy őt kérte fel a szervezet polgármester-jelöltnek. A sajtótájékoztatón röviden bemutatkozott, majd kitért arra, hogy szimbolikus üzenetnek gondolja, hogy a fiatalok világnapján történt a bejelentésük. Mindt mondta: a fiatalos energia, az életerő nélkülözhetetlen egy közösség érdekében végzett lendületes, értékteremtő munkához is.

– Számomra nagy prioritással bíró elhivatottság a közösség fejlődése, a mindennapi élet jobbá tétele. Polgármesteri indulásomat is ez motiválja. Szabadkígyós kiváló adottsággal rendelkező település. Elsőként a kastélyt szokták felemlíteni, de nagy értékkel bír a két nagyváros Békéscsaba és Gyula közelsége, a védett természeti érték és környezet, és legfőképp az itt élő emberekben rejlő erő. Ezt ez erőt, a tenni akarást, az összefogás erősítését tűztem ki ismét célul – fogalmazott Kosznáné dr. Pule Ilona. A független jelölt emlékeztetett arra, hogy öt ével ezelőtt már sikerült megmozdítani a község lakosságát, akkor egy lélekharangot tudtak állítani. Hozzátette: ugyancsak javaslatára indult el az úgynevezett kelengye támogatás, mely azóta is segíti az újszülöttes családokat.

A következő napokban bemutatják az összefogás képviselő-jelöltjeit is.

További programok »

FEL