Békéscsabán, a zebrán ütöttek el egy férfit

2021. április 20. 10:11 | behir

Békés megyében 2021. április 19-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Dobozon, a Kossuth téren 8 óra 45 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy kerékpáros nő. A mentők a nőt nyolc napon túl gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, az Orosházi úton, egy gyalogos-átkelőhelyen 9 óra 30 perc körül egy személyautó nem adott elsőbbséget egy férfinak és elütötte. A gyalogos súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Mindkét baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. április 19-én 9 óra 30 perc körül Okányban, a Vasút utcából előállítottak egy személygépkocsi-vezetőt. A férfi egy másik autó rendszámtábláját rakta fel a járművére. A rendőrség a hatósági jelzéseket és a forgalmi engedélyt lefoglalta, a vésztői férfi ellen pedig egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Szarvason, a Zrínyi Miklós utcában 2021. április 19-én 12 óra 15 perc körül a rendőrök elfogtak egy monori férfit, akinek csalás miatt több rendőrkapitányság a körözését rendelte el. A 20 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

FEL