Békéscsabai tollaslabdázók országos sikere

2017. december 3. 08:10 | Tószögi György

 

A Magyar Tollaslabda Szövetség november 28-án Cegléden rendezte meg Országos Szenior Bajnokságát, ahová a békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület Tollaslabda Szakosztályának 5 tagja is nevezett. A rangos versenyre az ország több városából érkeztek nagy számban igazolt és amatőr játékosok, hogy megmérettessék tudásukat toll- és műanyag labdás szakágban.

 

A József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület Tollaslabda Szakosztályának lelkes igazolt és amatőr játékosai 40+, 50+ és 65+ korosztályban indultak, színvonalas mérkőzéseken viaskodva a minél szebb eredményekért.

A békéscsabai tollaslabdázók remek játéktudását igazolja, hogy 40+ korosztályban Petrovszki Tamás aranyérmet, míg Mitykó László bronzérmet szerzett, az 50+ kategóriában pedig Sikur Tamás az 5. helyezést érte el. Az egyéni versenyszámok sorában külön ki kell emelni a 65+ korosztályban induló Klenk Gyulát, aki ezüstéremmel távozhatott Ceglédről.

Párosban folyt tovább az éremvadászat, ahol Petrovszki Tamás és Sikur Tamás kettőse bronzéremmel térhetett haza, tovább öregbítve ezzel Békéscsaba tollaslabda-sportéletét és a JALTE hírnevét.

További programok »

FEL