Békéscsaba Labdarúgó Akadémia: Pont nélkül maradtak az UTE ellen

2017. szeptember 25. 16:42 | behir

A békéscsabai fiatalok mindhárom meccsen csak rúgott gólig jutottak, de a pontszerzés nem jött össze. A legközelebb az U17-es együttes volt ellenfeléhez, de Marik László csapata a végén elhibázta az egyenlítési lehetőségeit – számolt be a klub heti összefoglalójában.

 

U16: Jobb volt az UTE

 

Békéscsaba Labdarúgó Akadémia – UTE 1:4 (0:1)

G: Piss (60.) ill. Egressy (43.), Tatai (49.), Zsemlye (56.), Tóth (64.)

Láza János edzői értékelése: Az első félidő végén ziccert hibáztunk, egy perccel később a vendégek szereztek vezetést. A folytatás sem sikerült jól, hiszen két helyezkedési hiba révén ember-, illetve kétgólos hátrányba kerültünk. Ezen a mérkőzésen sem támadásban, sem védekezésben nem voltunk elég hatékonyak!

 

U17: Óriási csatában vereség a bajnoktól

 

Békéscsaba LA-UTE 1-2 (1-0)

Gól: Styecz (31.) ill. Sztojka (57.), Molnár (70.)

Marik László edzői értékelése: Az első félidőben nagyon jól játszottunk, végig irányítottuk a játékot. Több nagy gólszerzési lehetőségünk is volt, de csak egy gólt szereztünk. A második félidő legelején ziccert hibáztunk, utána viszont a cseréknek köszönhetően fölénk kerekedett az UTE és megfordította az eredményt. A mérkőzés végén megpróbáltunk mindent az egyenlítés érdekében, de kihagytuk a nagy lehetőségünket.

 

U19: Nyolc perc alatt eldőlt

 

UTE- Békéscsaba LA  5-1 (3-1)

Összeállítás: Uram J. - Belanka, Pusztai, Nagy, Pandur- Borbély, Szöke, Huszár/ Varga 55.p - Máris, Bonus / Czvalinga 70.p, Mezei.

Gólszerzők:

Tajti (38., 40.), Barbara L. (42.), Böndi (50.), Bartusz (78.) ill. Szöke (25.)

Kissé megilletődve kezdték a csabaiak a mérkőzést, de negyedóra elteltével magukhoz tértek, majd egy nagyon szép támadás után megszerezték a vezetést. A következő időszakban uralták a játékot, mígnem az ellenfél egy távoli szabadrúgás utáni kipattanóból kiegyenlített. Mindez fordulópontnak bizonyult, hiszen az elkövetkező nyolc percben el is dőlt a csata. A BLA megpróbált visszajönni a mérkőzésbe a második félidőben, de újabb gyermeteg hibából ez ellenfél növelte előnyét és megszerezte a győzelmet.

Molnár Levente edzői nyilatkozata: Kifogástalan talajú pályán, elfogadható játékvezetés mellett szenvedtünk nagyarányú vereséget, mely a mérkőzés összképe alapján kissé túlzó. Több elszántság, taktikai fegyelem és koncentráció kell ahhoz, hogy ilyen csapatok ellen pontot vagy pontokat tudjunk szerezni.

További programok »

Sport

FEL