Békés megyei származású az Év Elhivatott Fiatal Szakdolgozója

2022. január 17. 08:40 | behir.hu

Az Év Elhivatott Fiatal Szakdolgozója díj idei kitüntetettje a gádorosi Tisóczki Evelin, aki a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház Kistarcsai Telephelyén osztályvezető főnővérként gyakorolja hivatását.

– A kollégái alázatos, kreatív, mindig vidám és gondoskodó személyként jellemzik. Vezetői képességei kimagaslóak, a betegekkel empatikus és figyelmes, munkáját a legnagyobb precizitással végzi, igényes és pontos. Fiatal kora ellenére már számos kitüntetés birtokosa, idén nyert felvételt államilag támogatott képzésen a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Doktori Iskolába. Szakmaisága, emberi hozzáállása, erkölcsi példát mutató személyisége méltóvá tette a díjra – hangzott el a méltatásban. Tisóczki Evelin mindezeken felül tagja a Semmelweis Egyetem Doktorandusz Önkormányzatának is.

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) az Év Elhivatott Fiatal Szakdolgozója kitüntetés mellett kiosztotta az Év Kiváló Szakdolgozója, az Év Kiváló Szakdolgozói Közössége, valamint a Szociális Munka Napja díjait is, melyeket ebben az évben is az egészségügyi hivatás kiválóságai kaptak. 2021. július elejétől egészen október végéig lehetett javaslatot benyújtani a Kamara díjazottjaira, valamint a Lifetime Media Kft.-vel közösen alapított Év Elhivatott Fiatal Szakdolgozója kitüntetésre. A felterjesztéseket a MESZK Kitüntetési Bizottsága, majd Országos Elnöksége bírálta el. 

Forrás: semmelweis.hu

További programok »

FEL