Békés megyei szakemberek a párizsi fodrász világbajnokságon

2022. szeptember 13. 14:50 | Szabó Judit

Az őszi időszak mindig sűrű szezon a fodrászoknak, hiszen ilyenkor rendezik meg a szakma legelismertebb eseményeit és versenyeit. Párizsban most zajlik az MCB Paris fodrászati világkiállítás és világbajnokság, amelyen részt vesz Cseh István orosházi mesterfodrász, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke és Palkóné Zámbó Edit békéscsabai fodrászmester is.

A versenyt a tavalyi évben a koronavírus-járvány miatt nem rendezték meg, idén azonban ennek eleget téve egy színvonalas találkozót hívtak életre a szervezők. A versenyek mellett egy kiállítást is megtekinthetnek az érdeklődők, ahol a legújabb anyagok és eszközök használatát is megismerhetik. 

– Nagyon örülünk, hogy itt tudunk lenni! Köszönjük segítségét, hogy a kis fodrász csapattal egy ilyen rendezvényre el tudtunk jönni – emelte ki Cseh István.

Fotó: BMKIK

 

Szeptemberben a rendezvény több mint 50 000 szakmai látogatót vonz Paris Expo Porte de Versailles kiállításra, ahol közel 300 kiállító, valamint több mint 550 francia és nemzetközi márka képviselteti magát. A versenyzőknek adott tematika alapján kell dolgozniuk, az értékelést nemzetközi zsűri végzi. 

Galéria

További programok »

FEL