Békés megyei sikerek az országos versenyen

2017. június 11. 07:46 | behir

 

A Békés megyei rendőrök egyéniben és csapatban is eredményesek voltak a VII. Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Verseny Nógrád megyében megtartott országos döntőjén.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága hetedik alkalommal rendezte meg a rendőrök Országos Szakmai Közlekedésrendészeti Versenyét. A Nógrád megyében 2017. június 7-én és 8-án megtartott megmérettetésen 19 megye és a főváros csapata vett részt, és közel 60 rendőr mérte össze tudását. Az első napon, Balassagyarmaton elméleti szakmai feladatokat oldottak meg, másnap Salgótarjánban ügyességi pályákon kellett különböző feladatokat teljesíteniük.

A motoros rendőrök között Verebi Zoltán r. törzszászlós (Békés Megyei Rendőr-főkapitányság, Közlekedésrendészeti Osztály) az előkelő második helyen végzett. Karos forgalomirányító kategóriában Lovas László r. törzsőrmester (Békéscsabai Rendőrkapitányság) a hetedik helyezést érte el, míg a szolgálati autóval versenyzők között Rácz Zoltán r. zászlós (Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság) a 13. lett. Különdíjjal jutalmazta a zsűri Lovas László r. törzsőrmestert, aki kiváló eredménnyel töltötte ki a KRESZ és szakmai tesztlapokat.
A csapatversenyben a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot képviselő rendőrök a harmadik helyen végeztek.

 

forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

További programok »

Itthon

Átadták a felújított Védőnői Centrumot

Kedden hivatalosan is átadták a Békéscsabai Egészségügyi Alapellátási Intézmény új védőnői centrumát. A békéscsabai védőnői szolgálat az egészségügyi alapellátás részeként végez egészségfejlesztést Békéscsaba közigazgatási területén.
17:07
FEL