Két baleset, két súlyos sérült

2019. augusztus 2. 13:16 | behir

Baleseteknél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében, augusztus 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu. Battonya külterületén, 7 óra után néhány perccel őzzel ütközött egy személygépkocsi, majd letért az útról és nekicsapódott egy fának. A mentők a jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba. Békésen, a Táncsics Mihály utca és a Lengyel Lajos utca kereszteződésében, 11 óra körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi a baleset elkerülése érdekében fékezett. A motoros a fékezés után elesett és súlyosan megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök augusztus 1-jén 20 óra előtt néhány perccel Békéscsabán, a Mokry utcában. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

 

További programok »

Itthon

Betörőbanda tagjait tartóztatta le a bíróság

A Gyulai Járási Ügyészség 3 rendbeli üzletszerűen, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntette miatt kezdeményezte egy 17 éves büntetlen előéletű túrkevei fiú, egy 45 éves különös visszaesőnek minősülő túrkevei illetőségű, de gyomaendrődi tartózkodási helyű, valamint egy 36 éves többszörös és különös visszaeső mezőtúri férfi letartóztatását, akik számlájára több betörés írható.
14:31
FEL