Orosházán garázdaság, Sarkadon ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök

2020. június 6. 09:38 | behir

Békés megyében, 2020. június 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. június 5-én előállítottak egy orosházi férfit és egy nőt, mert Orosházán, a piactéren vitatkoztak, majd bántalmazták egymást. A nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrség mindkettőjük ellen garázdaság miatt indított büntetőeljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. június 5-én 23 óra körül Sarkadon, a Szalontai úton. Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A kötegyáni férfit a rendőrök előállították, majd miután a Sarkadi Rendőrkapitányságon végzett további két légalkoholmérés eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Hátrányos helyzetű gyerekek vették birtokba az "Át-Járás Tábort"

Hatodik alkalommal rendezték meg az "Át-Járás Tábort" a gyulai Gellény Birtokon. A tábor első három hetében rendészeti ügyintéző szakos hallgatók vettek részt a programokon, július 13-tól azonban a hátrányos helyzetű gyerek előtt nyílt meg a lehetőség a kikapcsolódásra.
15:55
FEL