Ballagott a vén diák!

Elbúcsúztak az általános iskolások is.

Huszonhatan végeztek idén az Erzsébethelyi Általános Iskola Rózsa utcai épületében. A diákok jövőre már a középiskolában folytatják tanulmányaikat. Az itt töltött nyolc év nem tűnik el nyomtalanul, sok emlék marad, amit magukkal vihetnek az iskolapadból.

Ballagó diákok köszöntek el tanáraiktól a jaminai iskolában. Lezárult egy korszak, de sok emléket visznek magukkal a végzősök, elhagyva az iskolapadot.

– A tanárok közül mindenkivel jóban voltam és kialakult egyfajta szorosabb kapcsolat a nyolc év alatt – fogalmazott Sipos Levente. Szabadkai Boglárka pedig a sok emlékezetes programot emelte ki, a családi sportnapokat, a rózsabálokat, a farsangokat.

Bozóné Gecsei Csilla szerint is fontos, hogy jó kapcsolat alakuljon ki a diákok, a tanárok és a szülők között.

– A családias hangulatot szoktuk kiemelni, fontosnak tartjuk, hogy családként összetartozzunk és figyeljünk egymásra a gyerekekkel. Jó a kapcsolatunk a szülők többségével, úgy gondolom, hogy ezek azok az értékek, amelyek az Erzsébethelyi Általános Iskola mellett szólnak. Igyekszünk belőlük becsületes embereket nevelni, amivel megállják helyüket a világban – hangsúlyozta az intézményvezető-helyettes.

A tanárok elmondták, már most büszkék tanítványaikra, és bíznak benne, hogy a fiatalok biztos alapokkal tudják szeptemberben elkezdeni a középiskolát. 

Megosztás:

Címke: ,