Balesetekkel tarkított volt a pünkösd vasárnap

2016. május 16. 07:57 | Varga Diána

Mezőberényben, Kétegyházán és Békéscsaba külterületén történt közlekedési baleset, Lőkösházán egy román fogtak el.

Vasárnap Mezőberény belterületén, a Csabai úton 10 óra 30 perckor egy kerékpáros nő elesett és könnyű sérülést szenvedett, írja a police.hu.

Kétegyháza belterületén, a Dózsa György utca és a Bocskai utca kereszteződésében 11 óra 50 perc körül egy személyautó vezetője a jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról érkező, segédmotor kerékpárral közlekedő férfinak és összeütköztek. A baleset következtében a motoros 8 napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Békéscsaba külterületén, a Dobozi úton 19 óra 40 perc körül egy tehergépjármű vezetője későn észlelte az előtte forgalmi okok miatt álló személyautót és hátulról neki ütközött. A balesetben az autó egyik utasa könnyű sérülést szenvedett. A tehergépkocsi vezetőjénél felmerült, hogy ittasan vezette a járművet. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Lőkösházán a Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 2016. május 15-én elfogtak egy 29 éves román férfit, aki ellen a BRFK XV. kerületi Rendőrkapitánysága és a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehatási Csoportja lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt adott ki elfogatóparancsot. D. Józsefet a rendőrök előállították majd a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: Police.hu

FEL