Baleset, ittas vezetés és visszaélés - Ez történt Békés megyében

2017. október 16. 16:36 | behir

Közlekedési baleset, ittas járművezetés gyanúja, valamint egyedi azonosító jellel visszaélés miatt intézkedtek a rendőrök.

Gyulán, az Árnyas utca és a Scherer Ferenc utca kereszteződésében október 15-én, 19 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és fának ütközött. A balesetben a jármű vezetője, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, könnyű sérülést szenvedett.

 

 

Két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt október 15-én, Békés megyében. Egyiküket Gyulán, a Csabai úton ellenőrizték 10 óra előtt néhány perccel. Személygépkocsit vezetett és három légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála. A másik intézkedés 16 óra 30 perc körül történt Békésen. A Décseri utca és a Tavasz utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője és egy kerékpáros között alakult ki szóváltás. Egy járókelő látta, amint a két férfi vitatkozik és hívta a rendőrséget. Az autós közben gyalog elment a helyszínről, de a rendőrök a közelben feltartóztatták, igazoltatták. Az alkoholszonda nála is ittasságot jelzett. A rendőrök mindkét férfi vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellenük.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei október 15-én, 11 óra előtt néhány perccel Csabacsűdön, a Bacsó Béla utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A külföldi autón egy másik kocsira kiadott magyar rendszám volt. A férfit a rendőrjárőrök egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL