Baleset, ittas vezetés Békés megyében

2019. február 3. 10:39 | behir

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek és garázdaság miatt intézkedtek, Szeghalmon pedig ittas járművezetés gyanúja miatt indítottak eljárást a rendőrök.

Békéscsabán, az Orosházi út és a Thököly utca kereszteződésében 2019. február 2-án 16 óra körül személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Egy személyautót vezető nő jobbra, az Orosházi útra akart kanyarodni, amikor összeütközött egy neki jobbról érkező kerékpárossal. A biciklis férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett könnyebben megsérült. Az ütközés után a kerékpáros felállt a földről és rángatni kezdte a kocsi egyik ajtaját. Ekkor odalépett hozzá egy férfi, akit szóváltás nélkül ököllel arcon ütött. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 22 éves kondorosi férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított, de emellett vizsgálják a közlekedési baleset okát és körülményeit is.

Szeghalmon, a Kinizsi utcában, 2019. február 2-án 21 óra körül igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsit vezető férfit. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, ezért előállították a rendőrkapitányságra. Az ott végzett légalkohol mérések eredménye is pozitív lett, ezért a Szeghalmi Rendőrkapitányság ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene és elvették a vezetői engedélyét.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Két Békés megyei fürdő vesz részt a Strandok éjszakáján

Július 26-án tartják a Strandok éjszakáját, a 10. évét ünneplő rendezvényhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott országszerte – mondta el a szentendrei V-8 Uszoda és Szabadidő Központban tartott keddi sajtótájékoztatón Boros László Attila, a Magyar Fürdőszövetség elnöke.
2019. július 16. 16:05
FEL