Balesetek, ittas vezetés a szerdai közlekedési mérleg

2022. november 24. 12:29 | behir.hu

Vésztőn balesetnél helyszíneltek, Orosházán járművezetés az eltiltás hatálya alatt és személyi szabadság megsértése bűncselekmény gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

Vésztőn, a Wesselényi utcában 2022. november 23-án egy személygépkocsi vezetője áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol összeütközött egy traktorral. A mentők a balesetet okozó, a gyanú szerint ittasan vezető autóst könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Orosházán, a Thököly utcából 2022. november 23-án 15 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy orosházi nőt. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy 2022. december 21-éig az Orosházi Rendőrkapitányság eltiltotta a járművezetéstől. A rendőrkapitányság rendőrei a 29 éves nő ellen büntetőfeljelentést tettek.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2022. november 23-án személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy orosházi férfit. A 53 éves férfi 18 óra körül az egyik áruház parkolójában erőszakosan viselkedett a feleségével, a gyanú szerint akarata ellenére magával vitte a nőt.

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Kapcsolj Te is! Csat(t)lakozz a kihíváshoz!

Biztonsági öv. Sokan csak akkor kapcsolnak, amikor rendőrt látnak. Pedig nem a rendőrtől, hanem a bírságnál súlyosabb következménytől, a tragédiáktól kellene tartani. Kapcsolj Te is! Csat(t)lakozz a kihívásunkhoz, mutasd meg, hogy profi vagy!
2023. március 27. 15:32
FEL