Baleset és szabálysértés Békéscsabán, lopás Pusztaföldváron

2019. április 6. 08:41 | behir

Békés megyében 2019. április 5-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Szarvasi út és a Kápolna utca kereszteződésében, 2019. április 5-én 11 óra körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget és nekiütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szabálysértési őrizetbe vett egy sarkadi nőt 2019. április 5-én a Békéscsabai Rendőrkapitányság. A 20 éves sarkadi nő Békéscsaba külterületén, a Sikló utcában anyagi ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást kínált és orvosi igazolással nem rendelkezett. A rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatja.

Lopásról értesítették a rendőröket 2019. április 5-én, Pusztaföldváron. Egy üzletben vásárló nőtől loptak el egy táskát, amelyben többek között egy mobiltelefon, egy szemüveg és egy mellény is volt. A bolt kamerája rögzítette azt, amikor egy másik nő elviszi az üzletből a táskát. Miután felismerték a nőt azonnal hívták a rendőrséget. Az 51 éves pusztaföldvári nőt a rendőrjárőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol lopás gyanúja miatt kihallgatták. A rendőrök a nő házában megtalálták az ellopott dolgokat, amelyeket visszaadtak a tulajdonosnak.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Zöldhulladék-gyűjtő edényeket kapnak a békéscsabaiak

A DAREH Önkormányzati Társulás döntése értelmében a békéscsabai lakosok 7500 darab 240 literes, ingyenes zöldhulladék-gyűjtő, valamint 2000 darab 300 literes ingyenes komposztáló edényt kaphatnak a zsákban beérkező zöld hulladék mennyiségének csökkentése érdekében.
12:15
FEL