Baleset Békéscsabán és Újkígyóson, őrizetbe vétel Sarkadon

2019. július 29. 10:11 | behir

Békés megyében, 2019. július 28-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsaba külterületén, 11 óra 15 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, majd egy oszlopnak ütközött. A balesetben az autó vezetője könnyű sérülést szenvedett. Újkígyóson, a Fő utca és az Iskola utca kereszteződésében, 20 óra 15 perc körül egy kerékpárral közlekedő nő nem adott elsőbbséget és nekihajtott egy személygépkocsinak. A mentők a biciklist, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Sarkadon, a Temető utcából, 2019. július 28-án 15 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrök egy sarkadi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban eltiltotta a járművezetéstől. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 30 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Takács Árpád koordinálja a Békés megyei gázkitermeléssel összefüggő feladatokat

A kormány nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű üggyé, valamint kiemelten közérdekű beruházássá nyilvánította a Békés megyei Nyékpuszta nem hagyományos földgázmező további kutatását, fejlesztését célzó Corvinus projektet. Orbán Viktor miniszterelnök a beruházással összefüggő kiemelt jelentőségű ügyekben a koordinációs feladatok ellátására Takács Árpád Békés megyei főispánt jelölte ki.
2022. augusztus 12. 19:39
FEL