Baji Balázs gondolt egyet és elment az El Caminóra

2019. március 21. 14:13 | behir

A világbajnoki bronzérmes magyar gátfutó a Forbes Kilövés vendége volt - olvasható a lap oldalán. Az eseményen az érdeklődők a békéscsabai futóról sok izgalmas részletet megtudhattak. 

Baji Balázs a magyar futósport legjobb világbajnoki eredményével büszkélkedhet – 2017-ben Londonban szerzett bronzérmet, csak a regnáló olimpiai bajnok és a címvédő előzte meg. Egy évvel korábban az Európa-bajnokságon szerzett ezüstöt. A mostani fedettpályás szezon legfontosabb versenyének számító kontinensviadalt egy edzésen összeszedett sérülés miatt volt kénytelen kihagyni.

 

Forrás: Forbes.hu

 

Vannak szponzorai, jól és lendületesen beszél közönség előtt is, nem közhelyeket vagy begyakorolt kommunikációs paneleket puffogtat. Nemcsak kiváló sportember, de üzleti potenciál is van benne, a modern “gladiátoroknak” pedig egyre fontosabb, hogy a pályán kívül is keressenek pénzt, több lábon álljanak. 13 ezren követik a közösségi médiában – ami nem számít rossznak, mert bár az atlétika népszerű látványsport, Magyarország a futószámokban nem számít nagyhatalomnak.

A Forbes Kilövés a magazin havi rendszerességű rendezvénye, a megjelenés előtt egy nappal beszélgetett a lap munkatársa a szereplőkkel – aztán kötetlen formában folytatódott az eszmecsere a lapot olvasókkal együtt. A márciusi számban ötödik alkalommal közölték a legértékesebb magyar sportolók listáját, ezen Baji Balázs a 9. helyet szerezte meg – megelőzve például Dzsudzsák Balázst vagy Nagy Lászlót. Ennek apropóján ültek le vele a lap munkatársai egy beszélgetésre.

 

Forrás: Forbes.hu 

További programok »

FEL