Az MSZP helyi szervezetének válasza a békéscsabai jegyzőnek

2021. július 6. 06:16 | behir.hu

A Miklós Attila önkormányzati képviselő által jegyzett közleményt az alábbiakban változtatás nélkül adjuk közre

"A július 2-án közreadott közleményében, a legutóbbi közgyűlés végén történt vitánk kapcsán fejti ki gondolatait.

Jegyző Úr! Ön félreérthetett valamit, a tisztánlátás végett szeretném ezeket félreértéseket eloszlatni.

Nem a hivatal, hanem a hivatal vezetőjének, a jegyzőnek a hozzáállásával volt problémám, egy konkrét ügy, egy lakossági megkeresés kezelése kapcsán. Szó sem esett arról, hogy az eltelt időszak, a járvány időszakának hivatali munkáját kritizáljam, sőt a sajtótájékoztatón külön köszönetet mondtam, a hivatal munkatársaink a veszélyhelyzet idején végzett munkájukért.

A hivatal vezetőjének, a jegyzőnek a hozzáállásával volt és van problémám, egy konkrét ügy, a volt Kötöttárugyár területén folyó építkezés porszennyezése kapcsán.

Nem tudom, hogy a meleg, a hosszúra nyúlt testületi ülés hozta ki Jegyző Úrból az elhangzott, elutasító gondolatokat, de véleményem szerint alapvető, ha egy képviselő problémával fordul a Városháza vezetőjéhez, akkor a jegyző segít annak a megoldásában. Nem azt mondja, hogy ez a kormányhivatal ügye, hanem segítőkészen, problémamegoldó hozzáállással felhívja a képviselő figyelmét, hogy ezek a hatósági ügyek már nem az önkormányzatok, hanem a kormányhivatalok hatáskörébe tartoznak, de ha már a képviselő felvetette ezt a problémát, felkarolom és segítek a lakosoknak. Ahogy Polgármester Úr tette ebben az ügyben. Remélem, a továbbiakban se veszi tolakodásnak, ha a lakosság problémáival önhöz fordulok.

Ezzel a kiegészítéssel magam részéről is lezártnak tekintem az ügyet. Folytassuk a munkánkat, hiszen Békéscsaba a közös otthonunk."

 

Miklós Attila

önkormányzati képviselő

További programok »

Itthon

Változékony idő várható a jövő héten

Változékony idő várható a jövő héten: napsütésre, záporokra, zivatarokra is készülni kell - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
17:32
FEL