Augusztus 6-án kezdi meg a felkészülést a bajnoki címvédő BRSE

2018. július 29. 13:39 | behir

Hamarosan újra benépesül a BRSE öltöző, hiszen a rövid nyári szünetet követően, újra kezdetét veszi a munka a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

A keret döntő többségének június végéig egyéni képzéseket tartott a szakmai stáb, valamint sokan a válogatott programon vettek részt, illetve az elmúlt hetekben már az új erőnléti edző által, egyénre szabottan kiadott program szerint zajlik a felkészülés.

Augusztus 6-á, hétfőn, a 10 tagú magyar mag kezdi meg a munkát, akikhez csatlakozik Sofija Medic, majd pedig szeptember első hetében a hazája válogatottjában EB selejtezőkre készülő montenegrói Ksenija Ivanovic és a horvát Lucija Mlinar.

A 2018/2019-es keret első nyilvános megjelenése augusztus 13-án délután lesz a Szent István téren, ahol a Sporthétfő elnevezésű rendezvény keretében lesz lehetőség találkozni a játékosokkal.

Az első négy hétben zömmel a fizikai munka lesz a főszereplő, majd ezt követően kerülnek előtérbe a felkészülési találkozók, melyek szervezése jelenleg is zajlik.

Jó hír a szurkolóknak, hogy a tervek szerint ismét lesz hazai rendezésű nemzetközi felkészülési torna. A klubvezetés dolgozik az ehhez szükséges források realizálásán és az esemény névadó támogatójának megtalálásán. Amennyiben siker koronázza erőfeszítéseiket, úgy szeptember 21 és 23. között nívós mérkőzéseken mutatkozhat be hazai pályán az új csapat.

A bajnokság menetrendje elkészült, egyeztetnek a felek a végleges időpontok tekintetében, bízunk benne, hogy néhány napon belül a végleges és hivatalos verziót is publikálni tudjuk. Jelen állás szerint október 3-án, Szombathelyen kezdjük az idényt.

A MEVZA Cup sorozat kapcsán hétfőn lesznek érdemi információk. A Bécsben rendezendő meetingen természetesen képviseli magát a klub.

Szintén eldőlt, hogy lengyel ellenfelünk beleegyezett az időpont módosításba, így a Bajnokok Ligája találkozót 2018. október 25-én (csütörtök) rendezik majd a Békéscsabai Városi Sportcsarnokban.

Forrás: BRSE

 

További programok »

FEL