Atlétika: Dr. Baji Balázs a Honvédba igazol

2017. november 20. 13:49 | behir

Dr. Baji Balázs, a Kopp Békéscsabai Atlétikai Club olimpikonja és világbajnoki bronzérmes gátfutója egy többfordulós tárgyalási sorozat után elfogadta a Budapesti Honvéd ajánlatát és a fővárosi klubhoz igazol – számolt be közleményében a csabai egyesület vezetése.

A gátfutó 13 éves korától a csabai klubban nevelkedett, a viharsarki egylet színeiben érte el hazai, illetve nemzetközi sikereit és vált világklasszissá.

- Szeptemberben jelezte nekünk, hogy számára előnyös ajánlatot kapott. Klubunk vezetése és Békéscsaba Közgyűlése is tárgyalta az olimpikon megtartásának lehetőségét, ám mivel az ajánlattal a klubunk nem tudott „versenybe szállni”, Balázzsal barátságban válunk el egymástól. S továbbra is hálásak vagyunk azért, hogy 14 éven át, csodálatos eredményeivel öregbítette klubunk és városunk hírnevét – nyilatkozta Tóth Sándor  ügyvezető igazgató.

A csabai klub november 30-án egy ünnepségen fogadja a klasszis gátfutót, de ahogy az egyesület ügyvezető igazgatója hangsúlyozta - nem búcsúznak, hiszen Baji Balázs továbbra is példakép Békéscsabán és az egyesület fiataljai előtt is.

 

További programok »

FEL