Átadták a Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium új öltözőit

2022. január 14. 15:37 | Csiffáry Zsuzsanna

Pénteken délelőtt adták át a Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium öltözőit. A renoválást a Békéscsabai Belvárosi Diáksport Klub és az önkormányzat közösen hajtotta végre, mintegy 12,2 millió forintból.

Szarvas Péter polgármester higiéniai szempontból is nélkülözhetetlen lépésnek nevezte a beruházást, egyúttal kitért a korszerűsítés részleteire. A Békéscsabai Tankerületi Központ, a Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium, a Békéscsabai Belvárosi Diáksport Klub és az önkormányzat együtt tette lehetővé a fejlesztést, amely összesen 12,2 millió forintba került.

Malatyinszki Anita megbízott igazgató felhívta a figyelmet az öltözők innoválásának fontosságára.

Perényi László, a Békéscsabai Belvárosi Diáksport Klub vezetője és az intézmény testnevelőtanára hangsúlyozta, hogy szoros szálak fűzik az intézményhez, hiszen alapítója a diáksport klubnak és az iskolának egyaránt. Hozzátette, hogy a Békéscsabai Belvárosi Diáksport Klub korábban korszerűsítette az Erzsébethelyi Általános Iskola tornatermét is, a Belvárban pedig az öltözők felújítása előtt a tornateremben elválasztó függönyt is felszereltek. Utóbbinaknagy jelentőséget tulajdonít a magas diáklétszám miatt. 

 

Galéria

 

További programok »

FEL