Apjától és egy alvó házaspár mellől is lopott

2019. január 24. 12:48 | behir

Kilenc bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe a rendőrség Sarkadon.

Az elmúlt kilenc hónapban a gyanú szerint kilenc bűncselekményt követett el egy férfi, a többségüket Sarkadon. Házakból, tanyákból lopott, de magánlaksértés miatt is feljelentette egy okányi nő. A 31 éves férfi 2018. áprilisában ellopta és eladta édesapja sarokcsiszolóját, majd májusban egy sarkadi ház melléképületébe tört be és edényeket, háztartási eszközöket, élelmiszereket, műszaki cikkeket vitt el.

Ugyanebben a hónapban egy sarkadi tanya tárolójából lopott fém dolgokat. Három hónappal később, 2018 augusztusában együtt italozott egy okányi nővel, majd amikor a nő el akarta küldeni a lakásából, nem akart elmenni. Lökdöste, megütötte a nőt és betörte a lakás a bejárati ajtajának az üvegét. Novemberben kibontotta egy sarkadi ház kerítését és a házhoz tartozó kisboltból lopott, illetve egy sarkadi tanyába is betört, ahonnan egy gáztűzhelyet vitt el. Ezután, 2019. január 3-áról 4-ére virradó éjjel bement egy sarkadi házba. Az ott lakó férfi és nő aludtak, a 31 éves férfi eközben összeszedte a táskáikat, a pénztárcáikat és magához vett egy mobiltelefont is. Két nappal később egy sarkadi ház melléképületéből házi hústermékeket lopott, majd 2019. január 20-án szintén egy ház melléképületéből kisgépeket, tisztítószert, telefont és kerékpárt vitt el. A férfit a Sarkadi Rendőrkapitányság 2019. január 23-án őrizetbe vette.
 
 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Figyelem, elkezdődött az őzek párzási időszaka, nő a balesetveszély!

Az őzek párzási időszakában ajánlott fokozott figyelemmel közlekedni. A vadak hirtelen ugranak ki az út melletti árkokból, bokrokból a járművek elé. Gyakran elkerülhetetlen az ütközés, ezért fontos, hogy a járművezetők betartsák a sebességhatárokat, vadveszély esetén lassítsanak!
2019. július 16. 14:10
FEL