Álomállás nyugdíjasoknak Orosházán

2016. szeptember 9. 17:26 | Fekete Kata

Gyopárosfürdő és az Alföld Gyöngye Hotel közösen hirdeti meg „Az ország legjobb nyugdíjas állását“, a kiírás nyugdíjas pároknak szól. A nyertes házaspár akár unokáival közösen utazhatja majd körbe Orosháza és kistérségének nevezetességeit és vendéglátóegységeit, hogy együtt értékeljék az ott látottakat.

A kiírásra nyugdíjas párok jelentkezését várják, akiknek egy selejtezőn kell résztvenniük. A nyertes házaspár – közösen unokáival – egy ingyenes, all inclusive utazáson vehet részt, mely során két hét alatt beutazzák Orosházát és kistérségét, hogy meglátogassák a régió nevezetességeit, éttermeit azért, hogy napi szinten értékeljék a helyszíneket és a szolgáltatások minőségét.

A jelentkezéshez a pároknak egy maximum 60 másodperces videóval kell meggyőzniük a zsűrit, hogy miért ők a legjobb jelentkezők az állásra, melyben bemutatkoznak és elmondják, hogy Orosháza és környékén mit tennének a legszívesebben ezalatt a két hét alatt, illetve ezt egy 1000 karakteres motivációs levéllel is alá kell támasztaniuk. A kiírás feltételei, hogy a jelentkezőknek minimum be kell tölteniük a 60 éves életkort, illetve saját autóval kell rendelkezniük.

A kéthetes utazás során a nyertesek a saját tapasztalataikat és örömteli pillanataikat fogják megosztani az érdeklődőkkel kép, videó és blog formájában, melyet napi szinten követhetünk majd az interneten.
A kiírás fizetést nem kínál, viszont a kiválasztott párt az 50 hektáros őspark területén található Alföld Gyöngye Hotelben fogják elszállásolni, hogy innen utazzák be és próbálják ki, milyen turisztikai attrakciókat és szolgáltatásokat kínál a térség az ide látogató turistáknak.

A jelentkezési határidő szeptember 30., a programot október 10-én indítják el a nyertes párral. A jelentkezéseket, videót és motivációs levelet a legjobbnyugdijasallas@gmail.com e-mail címre kell küldeni.

 

FEL