Aki a Suttyomba előadásán ott volt, az megnyerte a Lottó 5-öst!

2017. július 4. 07:11 | behir.hu
Készülődvén a XLI. Bétazen keretében megrendezésre kerülő Suttyomba Zenekar koncertjére, az együttes vezetője azt nyilatkozta a helyszínt biztosító Kecskeméti Gábor Kulturális Központnak, hogy a jövőre nézve már csak a Lottó 5-öst szeretnék megnyerni.
Nos, nem töltöttünk ki közösen egy szelvényt sem, viszont olyan hangulatos, pergő és magával ragadó előadásban lehetett a nézőknek része, hogy számukra akár egy főnyereménnyel is felért. Vastaps, mosolygós arcok kísérték végig az előadást, melyben többek között felcsíki, vajdaszentiványi, őrkői, csángó és dévaványai dallamok mellett a tagok egy részének szülővárosában, Szarvason gyűjtött szlovák népzene is felcsendült. A dalok egy része egyébként a 2015-ben megjelent, Fehéren-feketén című albumukon is megtalálható dallamokból állt.
Köszönjük az üdítő előadást a tagoknak: Szujó Zsolt hegedűsnek, Schäffer Szilveszter hegedűsnek, Nagy Istvánnak, aki fúvóshangszereken játszott, Bohák Endre brácsásnak, Andrássy Ferenc cimbalmosnak és Laurik László nagybőgősnek.

További programok »

FEL