Adni öröm! Színházat karácsonyra!

2019. december 10. 16:03 | behir

A Békéscsabai Jókai Színház – mint minden évben – most is ünnepi ajánlatával várja szórakozni vágyó közönségét és a meghitt ünneplés mellé ajándékként kulturális élményt, szép, emlékezetes színházi előadásokat kínál minden korosztálynak.

Az Adni öröm! Színházat karácsonyra! csomagból jegyek válthatók különböző, repertoáron szereplő előadásokra, az érdeklődők az ünnep emelkedett hangulatához illő vagy éppen könnyed, szórakoztató darabok közül válogathatnak.

A következő előadások szerepelnek a színház karácsonyi kínálatában: Egri Csillagok, Aladdin, Rigócsőr királyfi, C’est la vie, Két összeillő ember, A vörös postakocsi, Madárka, Szerelem, ó!, Bob herceg, Tizenhárom almafa, A megfeszített, A szív hídjai.

A színházjegy mellé kulisszajárás, a Művész Kávéház ajándékutalványa vagy 1 éves előfizetés választható a Magyar Teátrum című lapra és a Bárka folyóiratra. A három lehetőség közül bármelyik mellett dönt a vásárló, kedvenc színészeiről dedikált fotót és az ünnephez illő díszcsomagolást kap ajándékba.

Ezen kívül szerepel a színház karácsonyi kínálatában ajándékutalvány és szabadbérlet is. Ha a vásárlás összege meghaladja a 10 000 forintot, akkor extra ajándékkal kedveskedik a színház a vásárlónak.

A „Lepd meg Anyuékat színházzal!” speciális ajánlat a 10-18 éves diákokat szólítja meg, hogy ajándékozzanak szüleiknek karácsonyra színházi csomagot, a fiatalok vásárláskor a diákigazolvány felmutatásával 20 százalékos kedvezményben részesülnek.

A karácsonyi csomagok 2019. december 20-áig állíthatók össze a Jókai színház jegyirodájában.


További információ:

5600 Békéscsaba, Andrássy út 1-3.

Telefon: 06 (66) 519-550

E-mail: szervezoiroda@jokaiszinhaz.hu

www.facebook.com/jokaiszinhaz

www.jokaiszinhaz.hu


 

További programok »

Kultúra

Köszönjük Békéscsaba -"Bye-bye, Gulyi!"

A vírus elleni sikeres védekezést a Békéscsabai Jókai Színház társulata is szeretné megköszönni, így ingyenes nyári estekre várják a kultúrát kedvelő közönséget a TeÁtriumba. Július 20-án Gulyás Attila búcsúkoncertje zárja a "Köszönjük Békéscsaba" sorozatot.
2020. július 14. 00:00
FEL