A vasúti- és a buszmenetrendet is érinti a munkanap-áthelyezés

2019. augusztus 9. 17:41 | Szendi Rita

Az augusztus 10-ei munkanap-áthelyezés és az augusztus 20-ai ünnep miatt változik a helyi és a helyközi autóbuszok közlekedési rendje.

A megnövekvő forgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorbanállás elkerülése érdekében online megvásárolni – hívja fel a figyelmet a Dél-Alföldi Közlekedési Központ Zrt. Augusztus 10-én, szombaton a munkanap-áthelyezésnek megfelelően, a tanítási szünetes munkanapnak megfelelő menetrend szerint közlekednek a járatok. Augusztus 11-én, vasárnap a munkaszüneti napoknak megfelelő menetrend lesz érvényben. Augusztus 19-én, hétfőn a szabadnapnak, 20-án kedden a munkaszüneti napnak megfelelően közlekednek az autóbuszok.

Hasonló a helyzet a vonatközelekdésben is: augusztus 10-én a pénteki napra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok. Változás lesz az augusztus 20-ai ünnepnap és a pihenőnap miatt is: augusztus 18-án és 19-én az ünnepnapra, 20-án a vasárnapra, 21-én pedig a hétfői munkanapra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok.

További programok »

FEL