A távoltartás szabályainak megszegése és csalás miatt is intézkedtek a rendőrök

2020. augusztus 5. 09:34 | behir

Tulajdon elleni szabálysértés, távoltartás szabályainak megszegése és csalás miatt történt rendőri intézkedések augusztus 4-én, Békés megyében.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2020. augusztus 4-én szabálysértési őrizetbe vett egy 33 éves férfit, mert egy nappal korábban, Gyomaendrőd külterületén egyik ismerősével gázolajat lopott egy öntözőberendezés üzemanyagtartályából. Társát a rendőrök még aznap elfogták. A rendőrkapitányság munkatársai a 33 éves férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békési Rendőrkapitányság 2020. augusztus 4-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. A 35 éves kamuti férfi elment az élettársához annak ellenére, hogy a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltotta neki, hogy felkeresse őt. Ittas volt és agresszíven viselkedett a nővel. A rendőrök a férfit a távoltartás szabályainak megszegése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Mezőberényben, 2020. augusztus 4-én 7 óra körül a Petőfi útról előállítottak a rendőrök egy csalás vétség elkövetésével gyanúsítható férfit. A 33 éves mezőberényi férfi a nyomozás eddigi adatai szerint több embert rávett arra, hogy vásároljanak neki előfizetéssel részletre mobiltelefonokat. Megígérte, hogy a részleteket és a költségeket ő fogja fizetni, de ez nem így történt. A férfit a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

Forrás: police.hu

 
 

 

 

További programok »

FEL