A szabadságvesztésre ítélt férfi nem vonult be időben a börtönbe, elfogták

2019. május 24. 11:42 | behir

Békés megyében 2019. május 23-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. május 23-án őrizetbe vett egy román állampolgárságú nőt. A 42 éves nő a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen vonattal akarta elhagyni az országot, de a Pesti Központi Kerületi Bíróság kifosztás bűntett miatt elfogatóparancsot adott ki ellene, ezért nem utazhatott tovább.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 24-én 4 óra körül elfogtak egy lőkösházi férfit. A 31 éves férfi ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert korábban a bíróság garázdaság, betöréses lopás és testi sértés miatt szabadságvesztésre ítélte, de a büntetése letöltését nem kezdte meg. Emellett hamis tanúzásra felhívás miatt is folyamatban van ellene büntetőeljárás, valamint egy szabálysértési bírságát, amit nem fizetett be, a bíróság átváltoztatta elzárásra. A férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Térzene és megemlékezés Gyulán

A Térzene Program újabb állomásaként ezúttal a Farkas Fúvósötös adott komolyzenei koncertet Gyulán, a Várkertben. A koncert előtt nem sokkal pedig a Gyulai Október 23. Alapítvány helyezett el koszorút a vár falán a pozsonyi csata emlékére.
2020. július 4. 19:25
FEL