A szabadságvesztésre ítélt férfi nem vonult be időben a börtönbe, elfogták

2019. május 24. 11:42 | behir

Békés megyében 2019. május 23-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. május 23-án őrizetbe vett egy román állampolgárságú nőt. A 42 éves nő a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen vonattal akarta elhagyni az országot, de a Pesti Központi Kerületi Bíróság kifosztás bűntett miatt elfogatóparancsot adott ki ellene, ezért nem utazhatott tovább.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 24-én 4 óra körül elfogtak egy lőkösházi férfit. A 31 éves férfi ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert korábban a bíróság garázdaság, betöréses lopás és testi sértés miatt szabadságvesztésre ítélte, de a büntetése letöltését nem kezdte meg. Emellett hamis tanúzásra felhívás miatt is folyamatban van ellene büntetőeljárás, valamint egy szabálysértési bírságát, amit nem fizetett be, a bíróság átváltoztatta elzárásra. A férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

 

További programok »

Itthon

Formálódik a békéscsabai klímastratégia

A város klímastratégiájáról szóló konferenciának adott otthont a Csabagyöngye Kulturális Központ. A csütörtökön délelőtt tartott szakmai fórumon az is elhangzott, hogy a békési megyeszékhelynek nincs szégyenkezni valója, sőt sok tekintetben az élvonalban található.
16:35
FEL