A mentőket és a rendőröket sem kímélte

2016. augusztus 26. 07:52 | Fekete Kata

Mi történt csütörtökön a megye útjain? Közlekedési balesetek, garázdaság és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

Vésztőn, a Kóti úton 6 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője járművével nekiütközött az előtte megálló autóbusznak. Az autó jobb első ülésén utazó férfi megsérült, állapota az elsődleges információk alapján nem súlyos. Dévaványán, a Zrínyi utcában 19 óra 45 perc körül egy lovas kocsi hajtója leesett a bakról és súlyosan megsérült. A férfi a gyanú szerint ittas volt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy férfit, aki Békéscsabán, az Andrássy úton kiabált a mentőszolgálat munkatársaival és a vele szemben intézkedő rendőrökkel. A 42 éves békéscsabai férfit a rendőrök garázdaság szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit Füzesgyarmatról. Személygépkocsit vezetett, amikor igazoltatták. Az alkoholszonda ittasságot jelzett és a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett méréseknek is pozitív lett az eredménye. A rendőrök a füzesgyarmati férfi vezetői engedélyét elvették és büntető feljelentést tettek ellene. 

FEL