A megújult Munkácsy múzeummal ismerkedtek Békés megyei turisztikai szakemberek

2021. június 1. 13:16 | behir.hu

A Békéscsabai Turisztikai Egyesület tanulmányutat szervezett a Békés megyei turisztikai szolgáltatók, köztük a Tourinform irodák, szálláshelyek, attrakciók munkatársainak, méghozzá a békéscsabai Munkácsy Mihály Múzeumba.

A résztvevők a kiállítóhely új, nagyszabású „Utazás TÉRben és IDŐben” című állandó kiállításával, valamint a Munkácsy Mihály - Egy géniusz diadala című szintén új és különleges tárlatával is megismerkedtek – tájékoztatott a Békéscsabai Turisztikai Egyesület szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Emlékeztetnek, az új kiállításon - közel 1000 négyzetméternyi területen - Békéscsaba áll a fókuszban, de kitekintést nyújtanak az adott korszakok egyéb országos és nagyvilági történéseire is. A kiállítás csúcspontja a múzeum nagytermében különálló egységként megrendezett új Munkácsy állandó kiállítás.

 

Tanulmányutat szerveztek a Békés megyei turisztikai szakembereknek a Munkácsy Mihály Múzeumba. Fotó: Békéscsabai Turisztikai Egyesület

 

A program végén a szakemberek egyöntetű véleménye az volt, hogy a múzeum nem csak tudást, hanem élményt is közvetít. A szervezők reményei szerint a programon résztvevők a most szerzett személyes benyomásaik, tapasztalataik alapján a jövőben szívesen ajánlják majd a turisták figyelmébe a Munkácsy Mihály Múzeum megújult kiállításait.

További programok »

FEL