A Grassalkovich Vonósnégyes adott koncertet, Csabay Domonkossal kiegészülve

2020. február 5. 08:41 | Hidvégi Dávid

Dvořák, Mendelssohn, Chopin és Schumann művei csendültek fel február 4-én este a Csabagyöngye Kulturális Központban, a Csabai Farsang programsorozatban, amely egyben a Filharmónia sorozat következő állomása volt.

Ezen az estén a Budapesti Fesztiválzenekar tagjaiból álló Grassalkovich Vonósnégyes adott koncertet Csabay Domonkossal, azzal a Fischer Annie-díjas zomgoraművésszel kiegészülve, aki néhány éve emlékezetes zongorakoncertet adott a Jókai színház Vigadójában, hatalmas sikerrel.

A fiatalember előadásmódja azóta még érettebb lett, ahogy azt a csabai közönség is megtapasztalhatta. Sikert aratott Lezsák Zsófia első-, Molnár Noémi másodhegedűs, Gálfi Csaba brácsa- és Dvorák Lajos csellóművész játéka is.

 

Galéria

További programok »

Kultúra

A gyulai Kultúr Cafe 48 csokorba szedi a zenekarok élő koncertjeit

A 90-es évek legendás Undergrund helyszíne, a 48-as Club gyökereiből táplálkozó és az elmúlt években Kultúr Cafe Klub néven zajló programsorozat szervezői ugyan most nem hozhatják el a hazai együtteseket Gyulára, viszont a zenei palettát folyamatosan nyomon követve csokorba szedik a zenekarok élő, online koncertjeit.
13:09
FEL