A közlekedési kultúra napja: Szavazzon a gyermekek verseire!

2020. május 11. 16:28 | behir

Ma van a közlekedési kultúra napja. A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ebből az alkalomból közzétette a korábban kiírt pályázatára érkezett gyermekverseket, amelyek közül az olvasók választhatják ki a legjobban sikerült sorokat. A győztes gyermek egy 20 ezer forint értékű ajándékutalványt kap.

A Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság pályázatot hirdetett, amelyre közlekedési témájú gyermekverseket vártak. A legjobban sikerült költeményeket 2020. május 11-én, a Közlekedési Kultúra Napján a Facebookon, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Információs Portálján tették közzé. A gyermekek fontos tanácsokat rejtettek a rímekbe szedett sorokba, mindegyik költemény nagyon értékes alkotás.

A közönség, az olvasók választhatják ki, hogy melyik vers írója kapja a fődíjat, a Békés Megyei Baleset-megelőzési Bizottság ajándékát, egy 20 ezer forint értékű vásárlási utalványt. Emellett több ajándékcsomag is gazdára vár. Olvassák el a verseket gyermekeikkel, unokáikkal, tanuljunk együtt belőlük! És szerezzenek örömet szavazataikkal a pályázaton résztvevő gyermekeknek!

Forrás: Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

További programok »

FEL