A hét második felére elromlik az idő

2022. március 28. 11:50 | behir.hu

A legmagasabb napi hőmérséklet kedden várható 25 fok maximummal. Szerdától borongós időre van kilátás. A leghidegebb nap pénteken lesz, 10 fok maximummal.

Kedden a naposabb délelőtti órákat követően erősen megnövekszik a fátyolfelhőzet. Érdemi csapadék viszont még nem jön, legfeljebb északnyugaton alakulhat ki gyenge zápor. Élénk, helyenként erős lesz a nyugati-délnyugati szél. Délután 20-25 fok valószínű.

Szerdán erősen felhős időre van kilátás. A nap második felében délnyugat felől, illetve a legészakibb tájakon egyre több helyen ered el az eső. Többfelé erős, helyenként viharos lökések kísérhetik a délnyugati szelet. A csúcshőmérséklet 14 és 21 fok között alakulhat.

Csütörtökön az ország nagy részén kiadósabb esőre van esély. Borult, az előző napokhoz képest több fokkal hűvösebb idő lesz. A szél csak időnként támad fel. 

Pénteken szintén borús nap vár ránk, reggel még többfelé eshet, napközben kevés zápor alakulhat ki. Helyenként élénk, néhol erős szél fog fújni. A maximum-hőmérséklet 10 fok körül marad.

Forrás: idokep.hu

További programok »

FEL