A Feronil büntetőkkel nyert, kialakult a legjobb nyolc párosítása a Téli Kupán

2024. február 19. 11:42 | Kovács Dávid

Vasárnap négy nyolcaddöntőt rendeztek a Téli Kupa kispályás teremlabdarúgó bajnokságon Békéscsabán, ezzel kialakult a negyeddöntő párosítása.

A nyolcaddöntőben a csoportgyőztesek egy-egy 4. helyezettel, míg a másodikok a harmadik pozícióban végzőkkel kerültek össze. Február 11-én nem borult a papírforma, a legszorosabb győzelmet a Popy’s aratta, amely három góllal nyert a Jamingróval szemben, a Sör Bár FC és a Boca Juniors négy-négy találattal bizonyult jobbnak ellenfelénél, míg a Felületkémia ezúttal is több, mint tíz alkalommal volt eredményes.

A nyolcaddöntők második napján az LTP FC és a Sziszi-Szita is kapott gól nélkül abszolválta saját mérkőzését, előbbi simán ütötte ki a Live Sport Pubot, utóbbi szorosabb küzdelemben nyert a Csabagyöngyével szemben. A legnagyobb különbséget a Gyöngy Presszó alakította ki, a Növényfutárnak esélye sem volt a szoros végeredményre. Az utolsó párosításban volt izgalom bőven, a TÍM FC ugyan eljutott a büntetőkig az előzetesen esélyesebb Feronil Nyelviskola ellen, de végül a heteseknél eggyel többet rontott.

A negyeddöntőket február 25-én, vasárnap rendezik, majd a torna március 2-án az elődöntőkkel, majd másnap a bronzmérkőzéssel és a fináléval ér véget. A mérkőzéseknek a Békéscsabai Evangélikus Sportcsarnok ad otthont.

 

Február 18. (vasárnap)

LTP FC – Live Sport Pub 8–0
Sziszi-Szita – Csabagyöngye FC 2–0
Gyöngy Presszó – FC Növényfutár 15–2
TÍM FC – Feronil Nyelviskola 3–3 (büntetőkkel: 2–3)

 

Február 25. (vasárnap)

E-csoport (a 17. helyért)
11.30 Fodor Bútor-BoLa Klíma – Cyclo
12.30 Carbon Car Center – Foci Kommandó

Negyeddöntő
13.30 Felületkémia – Popy’s
14.30 Boca Juniors – Sör Bár FC
15.30 LTP FC – Sziszi-Szita
16.30 Gyöngy Presszó – Feronil Nyelviskola

 

További programok »

Labdarúgás

Visszavágott a Csabagyöngye az őszi vereségért – a 12. forduló eredményei

Április 8. és 12. között rendezték a városi kispályás labdarúgó bajnokság 2023/24-es idényének 12. fordulóját Békéscsabán. A játékhét záró napja több érdekes találkozót is hozott a Tréning Center műfüves pályáin, a Csabagyöngye például az őszi, egygólos vereséget követően ezúttal nyert az Etil Alakulat ellen.
2024. április 17. 14:42
FEL