Sima mérkőzésekkel indult a kieséses szakasz a Téli Kupán

2024. február 13. 11:15 | Kovács Dávid

Vasárnap négy nyolcaddöntővel elkezdődött a kieséses szakasz a Téli Kupa kispályás teremlabdarúgó bajnokságon Békéscsabán.

A nyolcaddöntőben a csoportgyőztesek egy-egy 4. helyezettel, míg a másodikok a harmadik pozícióban végzőkkel kerültek össze. A vasárnapi találkozókon nem borult a papírforma, a legszorosabb győzelmet a Popy’s aratta, amely három góllal nyert a Jamingróval szemben, a Sör Bár FC és a Boca Juniors négy-négy találattal bizonyult jobbnak ellenfelénél, míg a Felületkémia ezúttal is több, mint tíz alkalommal volt eredményes, így kiütéssel jutott a legjobb nyolc közé.

A Téli Kupa további négy nyolcaddöntőjét február 18-án, vasárnap rendezik, egy héttel később jönnek a negyeddöntők, majd a torna március 2-án az elődöntőkkel, majd másnap a bronzmérkőzéssel és a fináléval ér véget. A mérkőzéseknek a Békéscsabai Evangélikus Sportcsarnok ad otthont.


Február 11. (vasárnap)

Nyolcaddöntő
Felületkémia – Városháza FC 12–1
Popy’s – Jaminagro 5–2
Boca Juniors – Wienerberger 4–0
Sör Bár FC – Energym FC 5–1

E-csoport (a 17. helyért)
Fodor Bútor-BoLa Klíma – Foci Kommandó 6–0
Cyclo – Carbon Car Center 8–4


A következő hét programja:

Február 18. (vasárnap)
Nyolcaddöntő
11.30 LTP FC – Live Sport Pub
12.30 Sziszi-Szita – Csabagyöngye FC
13.30 Gyöngy Presszó – FC Növényfutár
14.30 TÍM FC – Feronil Nyelviskola

 

További programok »

Sport

Egy varázslatos utazás kezdetén… ezúttal a DVTK-t ejtették ki a kupameccsen

Szépen menetelnek a csabai U17-es focisták az országos kupán. A korábbi meccsen – még a novemberi fordulóban – a magasabb osztályú Kisvárdát győzték le hazai környezetben 1-0-ra. Szerda délután pedig szintén az A osztályos DVTK fölött diadalmaskodtak 1-0-s eredménnyel, a csabai Kórház utcai stadion műfüves pályáján, azaz a Fű2-esen.
2024. február 29. 19:46
FEL