A duális képzés finanszírozásáról tájékoztatták a vállalkozókat

2023. november 26. 07:13 | behir.hu

A duális képzés finanszírozása 2023-ban címmel tartott előadást kedden a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara a duális képző szervezetek, a gazdasági, számviteli, humánerőforrás gazdálkodás és - fejlesztési, valamint tanulóképzési területen dolgozó munkatársai számára.

A Kulturális és Innovációs Minisztérium által támogatott rendezvényen szó esett arról, milyen szakképzési munkaszerződést kell kötni, milyen változások történtek a munkavállaló szakirányú oktatásában – olvasható a BVKIK szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

Balog Adrienn, a Békés Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági osztályának vezetője beszélt a tanulóképzéshez kapcsolódó bejelentési, jelentési kötelezettségekről és járulékokról, adókról. Az előadás konzultációval zárult.

További programok »

Gazdaság

Harmadjára is REL EXPO, ezúttal Jakabszálláson

Hamarosan újra megnyitja kapuit a Rövid Élelmiszer-ellátási Lánc Expo és Konferencia a Kislépték Egyesület főszervezésében, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat társszervezésében. Ebben az évben Jakabszállásra várják az érdeklődőket február 29-én, a kiállítás fókusza az ellátási láncokban rejlő együttműködésekre helyeződik.
17:42
FEL