A bérletesek regisztrálhatnak először a Csaba-Kisvárda mérkőzésre

2020. október 6. 10:28 | behir

A városi sportcsarnok felújításának elhúzódása miatt a Békéscsabai Előre NKSE az októberi hazai bajnoki mérkőzéseit a Luther utcai Evangélikus Sportcsarnokában rendezi meg.

A csarnok korlátozott befogadóképessége és a járványügyi előírások miatt a klub első körben a bérlettel rendelkező szurkolók számára tud belépési lehetőséget biztosítani. A szabályok betartása miatt fontos, hogy az egyesület pontosan fel tudja mérni, hányan szeretnék megtekinteni a helyszínen a pénteken, 17 órakor kezdődő Kisvárda elleni bajnoki találkozót, ezért a klub a bérletesek számára előzetes regisztrációs lehetőséget hirdet - jelentette be közleményében a csabai egyesület.

A bérlettel rendelkező szurkolók 2020. október 8-ig ezen a linken tudnak regisztrálni a mérkőzésre. A regisztráció első köre csütörtökön 17 órakor zárul, a klub az addig beérkezett jelentkezések függvényében tud annak meghosszabbításáról, illetve a helyszíni jegyértékesítés elindításáról dönteni.

Akinek nincs lehetősége az Interneten regisztrálni, a 30/9553 745-ös telefonszámon is megteheti ezt a bérlet sorszámának megadásával. Az érvényes regisztrációval rendelkező szurkolók a helyszínen karszalagot kapnak, amely a belépésre jogosít.

Mivel a csarnok befogadóképessége korlátozott és a járványügyi szabályok miatt még ez a létszám sem használható ki maximálisan, fontos az előzetes regisztráció.

 

További programok »

Sport

Óriási bravúr! Az Előre NKSE idegenben győzte le az El-ben szereplő Siófokot

A 6. helyezett Siófok otthonában folytatta a női kézilabda NB I küzdelmeit a 12 fordulót követően utolsó előtti pozíciót elfoglaló Békéscsabai Előre NKSE kedden. A viharsarki együttes óriásit ment, hiszen a Mosonmagyaróvár ellen aratott siker után, immáron másodjára győzött le egy Európa-ligában szereplő együttest, ráadásul ez volt az első idegenbeli diadala ebben az első osztályú szezonban.
2023. január 31. 20:09
FEL