A Békéscsabai Médiacentrum is gyűjt a Karácsonyi Angyaloknak

2020. november 26. 15:50 | Varga Diána

A Csabai Mérleget, a behir.hu-t és a 7.TV-t kiadó Békéscsabai Médiacentrum Kft. idén is csatlakozik a Karácsonyi Angyalok felhíváshoz, szerkesztőségünk pedig gyűjtőponttá válik. Írjuk a részleteket!

Bonnyai Sándor hatodik éve gyűjt adományokat, szeretetcsomagokat. Karácsonyi Angyalok kezdeményezésére az elmúlt években sokan mozdultak meg nemcsak Békés megyében, hanem szinte az egész országban azért, hogy nehéz sorsú Békés megyei és kárpátaljai gyerekeknek segítsenek. A járvány miatt a korábbi megoldások nem jöhetnek szóba, azonban most is szeretnének örömet okozni azoknak a gyermekeknek, akik nehéz körülmények között élnek – a szervezővel készült interjúnkat ide kattintva tekinthetik meg

A megváltozott körülmények miatt Bonnyai Sanyi most arra kérte a segíteni szándékozó közösségeket, (osztályokat, munkahelyi, sport, baráti, egyesületi, felekezeti közösségeket), hogy az adományok valamelyikét egy gyűjtődobozba gyűjtsék össze, amelyet egyetlen napon, 2020. december 7-én gyűjt majd össze. A csomagokat ő állítja majd össze, karácsony előtt pedig Békés megye valamennyi gyermekotthonát, anyaszállóit, családok és gyermekek átmeneti otthonait, valamint  jónéhány szegény családot felkeres majd, hogy elvigye az ajándékokat. Valamennyi csomagot igyekszik eljuttatni a a kárpátaljai gyermekek részére is. Az elővigyázatosság érdekében idén a szeretet-csomagokat a gyermekek ablakaiba helyezi majd el.

 

Amire szükség van:
  • Higiéniai eszközök (fogkefe, fogkrém, szappan, sampon, dezodor, tusfürdő, tisztasági betét stb.)
  • Édesség (csokoládé, szaloncukor, Mikulás stb.)
  • Tisztítószerek (mosópor, fertőtlenítőszer, öblítő, mosogatószer stb.)
  • Tartós élelmiszer (konzervek, étolaj, cukor stb.)
  • Idén az óvatosság és elővigyázatosság érdekében semmilyen játékot, plüssöket, ruhákat, egyéb tárgyi eszközöket nem fogad.

 

Sanyi arra kéri a kicsiket, valamint azokat az Angyalokat, akik szintén szeretnének csatlakozni a gyűjtéshez, hogy idén egy-egy kedves rajzot, üzenetet, levelet is írjanak a gyermekeknek, ezt pedig szintén hozzá juttassák el (akár az adományozni szándékozott tárgyakkal együtt). Bonnyai Sándor elérhetősége: 06-20/378-5439.

 

A BMC is gyűjtöpont lesz

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is szeretnénk támogatni a Karácsonyi Angyalok kezdeményezést, éppen ezért a Békéscsabai Médiacentrum Kft. szerkesztősége ismét gyűjtőponttá válik. Arra kérjük az Angyalokat, hogy a Bonnyai Sanyi által kért adományokat az 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 20-22 szám alatti szerkesztőségünkhöz juttassák el.

 

A Békéscsabai Médiacentrum Kft. Szabadság téri szerkesztősége. Fotó: behir.hu

A Békéscsabai Médiacentrum Kft. Szabadság téri szerkesztősége. Fotó: behir.hu

 

Felhívjuk minden kedves olvasónk figyelmét, hogy a gyűjtőpont a szerkesztőség ügyfélfogadási idejében működik, vagyis hétköznapokon 9:00 és 17:00 között! 

A szerkesztőségünk főbejáratán belépve, az ajtó mögött helyezünk el egy gyűjtőhelyet, ide lehet letenni a gyermekeknek szánt eszközöket, édességeket, tartós élelmiszereket. 

 

Ezen a ponton gyűjtjük az adományokat, melyeket Bonnyai Sándor eljuttat majd a gyerekeknek. Fotó: behir.hu

Ezen a ponton gyűjtjük az adományokat, melyeket Bonnyai Sándor eljuttat majd a gyerekeknek. Fotó: behir.hu

 

A koronavírus-járvány miatt törekszünk arra, hogy a gyűjtés érintésmentes legyen. Ha véletlenül zárva találják a szerkesztőség ajtaját, csöngessenek, kollégáink segítenek majd az elhelyezésben.

FEL