A békéscsabai fiatalok fejlődése érdekében várnak adományokat

2021. április 7. 14:34 | behir

Első alkalommal rendezi meg csütörtök 18 órakor a Youth Business Group nonprofit egyesület a FundAction online-t. Cél, hogy a bemutatkozó ifjúsági szervezetek támogatókat szerezzenek a működésükhöz.

Lázár György, az egyesület projektmenedzsere elmondta, szervezetük a felsőoktatásban résztvevők számára biztosít az egyetemi képzés mellett szakmai és gyakorlati fejlődési lehetőséget.

Hozzátette, csütörtökön három szervezet mutatkozik be, amelyek között az Egyesület Békéscsaba Ifjúságáért (EBI) is szerepel. Az EBI a békéscsabai fiatalok fejlődése érdekében vár adományokat, anyagi vagy egyéb felajánlások formájában (például ingyenes fuvarozás, munkaóra stb., ami hasznos lehet a szervezet számára). 

Az esemény április 8-án 18:00-kor kezdődik.

(Facebook esemény linkje: https://www.facebook.com/events/471024200690398)

További programok »

Itthon

Mlinár Pali 70!

Nagyon suta lenne ez a cikk, ha a "Mlinár Pál néptánc oktató 70 esztendős!" címet kapná. Ugyanis a művészek, a sportolók keresztnevét legtöbbször becézett formában használjuk. Ezáltal közelebb állnak hozzánk, kvázi családtagként örülünk a sikereiknek. A kerek születésnap alkalmából alaposan kikérdeztük!
2021. május 18. 19:29
FEL